OSTERIA MICHELE LEUVEN

OSTERIA MICHELE LEUVEN Osteria Michele Leuven

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 286 beoordelingen
16 jan 2022 om 19:46 Eten was er pas na 2 uur. Pizzadoos was doorweekt en pizza’s waren koud.
16 jan 2022 om 8:52 Hadden de bezorger niet gehoord toen hij 40 min te vroeg met onze bestelling kwam. Hij had het eten zogezegd voor de deur gezet, maar we konden het nergens in de buurt vinden. Manager liet mij niet uitpraten en ons eten en geld nooit meer gezien.
14 jan 2022 om 21:32 Meer dan 2u moeten wachten op mn bestelling! Meerdere keren gebeld en uiteindelijk een echt koude pizza geleverd! Dit is echt niet ok, zeker voor de prijs!
8 jan 2022 om 13:11 The food from Osteria Michelle was very good. Unfortunately delivery took extremely long after it left the restaurant and the food was cold. This has effected the food score as it would have been better if eaten not-cold. Thank you.
7 jan 2022 om 19:48 Veel te laat geleverd. Pizza was nat en wak en viel uiteen alsof hij niet gebakken was. Carbonara was allesbehalve carbonara, eerder iets met noten achtig. Zelfs weinig tot geen saus. Pasta was hard toen hij aankwam. HIER BESTELLEN WIJ NIET MEER!
6 jan 2022 om 19:57 Lasagne besteld, de deegblaadjes waren amper gekookt, spijtig.
4 jan 2022 om 23:30 Was heel slecht! Pasta was plat en de zeevrachten waren niet te eten.
2 jan 2022 om 20:20 can not set it to zero stars. foodtracker mentioned delivery 19.05, at 20.07 the door bell rang. i tried 3x to phone Ostera Michele, no response. sent mail to takeaway received standard reply the receive many mails etc. i warmed up deefreeze pizzas
30 dec 2021 om 21:34 Zeer kleine porties voor de grote som die we betaald hebben.. Het eten is lekker, maar 21 euro (17 +4 euro voor een grote portie) betaald, voor nog geen half potje pasta carbonara zonder kaas... Enkel droge pasta en iedereen gaat met honger van tafel
29 dec 2021 om 23:05 Heel lekker Maar de pizza was iets te koud! Snellere bezorging of betere isolatie onderweg
28 dec 2021 om 22:20 Ik had een grote lasagne besteld. Deze was zeker niet “groot”. Daarnaast was deze koud bij levering. Waarschijnlijk komt dit door de bezorging? Smaak van de lasagne was wel goed!
22 dec 2021 om 22:15 Een echte afrader! Steen koude pizza dat geleverd word 2u35 minuten na bestelling. Wanneer je hun opbelt zeggen ze dat jou pizza in de over zit en er binnenkort is, heb ik 2 maal aan de telefoon mogen horen! Een echte afrader!